Om oss

Vi är passionerade om att skapa minnesvärda stunder och dela med oss av vår kärlek till festligheter, evenemang och scenkonst. På envitsjul.se hittar du en skattkista av inspiration, tips och information för att göra varje tillfälle speciellt.

Vår historia började med en gemensam passion för att fira livets stunder. Vi tror på kraften i att förena människor genom fest, att skapa minnen som varar livet ut och att utforska världen av teater och scenkonst som en fantastisk källa till kreativitet och inspiration.

Vår blogg är fylld med artiklar om de senaste festtrenderna, planeringstips för evenemang och teaterrecensioner. Oavsett om du letar efter idéer för att göra din nästa födelsedagsfest extra speciell, vill lära dig mer om att organisera evenemang eller helt enkelt vill fördjupa dig i teaterns magiska värld, så har vi något för dig.

Vi är stolta över att vara en del av en fantastisk gemenskap av festarrangörer, eventplanerare och teaterentusiaster. Vårt mål är att inspirera och dela med oss av våra kunskaper, samtidigt som vi lär oss från er och skapar en plats där vi alla kan växa tillsammans.